Σελίδες

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Καλλλυντικά που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ των ποτών στο προσωπάκι σου Λιακαδίτσα





Την λακ των μαλλιών σου 
Δεν γνωρίζω που μπορεί να το έχεις ακούσει ή διαβάσει πως σταθεροποιει το μακιγιάζ. Αλλά προς Θεού Γυναίκα αγόρασε ένα primer! Για αυτή την δουλειά δεν θα χρησιμοποιήσεις λακ .Περιέχει κολλά και αλκοόλ που θα αφυδατώσει στεγνώνοντας το δέρμα σου και θα σε δείχνει γερασμένη κατά 10 χρόνια.



Κρέμα για το σώμα
Πρακτικά οι κρέμες για το σώμα είναι συνήθως πολύ πιο παχιές και περιέχουν αρώματα που θα μπορούσαν να ερεθίσουν την επιδερμίδα στο πρόσωπο. Έτσι πάντα διαλέγεις κρέμα ή και όρο που ταιριάζει στο δέρμα σου και στις ανάγκες σου . 



Βαφή για τα μαλλιά
 
Αν βάφετε τα μαλλιά σας σε τακτικά και θέλετε τα φρύδια σας να είναι στο ίδιο χρώμα, χρειάζεται προσοχή. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις μια φυτική βαφή και πάντα θα κάνεις το 2λεπτο τεστ στο εσωτερικό του χεριου σου στον καρπό .

Αποσμητικό
 
Μπορεί να προστατεύει τις μασχάλες μας από την εφίδρωση, δεν είναι όμως σωστό να κάνει το ίδιο και για το πρόσωπο. Η επιδερμίδα πρέπει να αναπνέει.Μα για όνομα του θεού λιακάδα ..δεν θέλω να διανοηθώ πως σου έχει περάσει τέτοια ιδέα !!!!


Σαμπουάν 
Οι καθαριστικοί παράγοντες που απομακρύνουν τους ρύπους και τη λιπαρότητα από τα μαλλιά, θα μπορούσαν θεωρητκά να χρησιμοποιηθούν και στο πρόσωπο. Πρακτικά όμως είναι τόσο δραστικοί ώστε μετά από λίγο καιρό το πρόσωπό μας θα γινόταν ξηρό και ευαίσθητο
Σέρουμ μαλλιών
Προφανώς έχει μεγάλη διαφορά από το σέρουμ για το πρόσωπο. Περιέχουν ουσίες πολύ μεγάλου μοριακού βάρους που μπορεί να φράξουν τους πόρους και να προκαλέσουν σπυράκια.
Κρέμες για τα πόδια
Ακόμα κι αν είναι η τελευταία κρέμα στον κόσμο ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Καλύτερα χρησιμοποιήσε λίγο ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο πήγε να αγοράσεις από το φαρμακείο . Καλύτερη δουλειά ενυδάτωσης θα σου προσφέρει το λαδάκι. Περιέχουν ειδικές φαρμακευτικές ουσίες για να μαλακώνουν τις φτέρνες και τους κάλλους, που δεν θα σας έκαναν ποτέ καλό στο πρόσωπο
Βερνίκι για τα νύχια
εεε τώρα θα με κάνεις να τσιρίξω! μόνο στα νύχια μας και αυτά ποτέ χωρίς βάση !!! 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: