Σελίδες

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Καταραμένη Κυτταρίτιδα ..πίσω και σε εξαφάνισα!



Η ωραιότερη, η λεπτότερη, η πιο προσεκτική με τη διατροφή της γυναίκα, κάποτε θα αντικρύσει τις μικρές λακούβες τις κυτταρίτιδας στους γλουτούς ή/και τους μηρούς.

Το Aμερικάνικο Εlle, παρουσιάζει μια σπιτική συνταγή που, με καθημερινή χρήση, υπόσχεται να βελτιώσει την εικόνα των ποδιών σας έπειτα από έναν μήνα εφαρμογής. Η γυναικεία μάστιγα, για να αντιμετωπιστεί σωστά και αποτελεσματικά, χρειάζεται ταυτόχρονα και ισορροπημένη διατροφή (όχι αναψυκτικά, όχι συντηρητικά, όχι γλυκά) και στοιχειώδη καθημερινή άσκηση.




Τι θα χρειαστείτε…

1 φλιτζάνι φρεσκοκομμένο γαλλικό καφέ
6 κ.γλ. λάδι καρύδας *
3 κ.γλ. χοντρό αλάτι ή, εναλλακτικά, ζάχαρη
1 άδειο βάζο
Προαιρετικά: 1 βούρτσα για το δέρμα
* Μπορείτε να βρείτε έλαιο καρύδας σε καταστήματα με μπαχαρικά ή βιολογικά προϊόντα ή να αγοράσετε online.

H καφεΐνη είναι εχθρός της κυτταρίτιδας, αφού όταν γίνει τοπική χρήση, παρέχει στο δέρμααντιοξειδωτικά. Το έλαιο καρύδας είναι ενυδατικό και αναζωογονητικό για την επιδερμίδα και το χοντρό αλάτι –όπως και η ζάχαρη- εγγυώνται αποτελεσματική απολέπιση. Κάνοντας ελαφρύ μασάζ στην «πάσχουσα» από κυτταρίτιδα περιοχή, θα αυξήσετε την ροή αίματος, κάνοντας το δέρμα απαλότερο και πιο σφιχτό.

Η συνταγή

Βήμα 1ο
Αφού συγκεντρώσετε τα υλικά, ρίξτε το αλάτι ή τη ζάχαρη και τον καφέ σε ένα μπολ.

Βήμα 2ο
Μετρήστε 6 κουτάλια του γλυκού καρύδα και ρίξτε τα στο μείγμα.

Βήμα 3ο
Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά, μέχρι να το μείγμα να γίνει ομοιογενές.

Βήμα 4ο
Μεταφέρετε την αυτοσχέδια «αλοιφή» στο (γυάλινο) βάζο ή δοχείο.

Βήμα 5ο και προαιρετικό

Πριν το ντουζ, τρίψτε μαλακά την επιδερμίδα σας με μια σκληρή βούρτσα δέρματος για να κάνετε απολέπιση και, ταυτόχρονα, να αυξήσετε τη ροή αίματος στην επίμαχη περιοχή.

Bήμα 6ο

Όσο κάνετε μπάνιο, απλώστε σε υγρό δέρμα το αυτοσχέδιο προϊόν απολέπισης στις περιοχές με κυτταρίτιδα. Κάντε για λίγο ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις και ξεπλύνετε.
Επαναλάβετε κάθε φορά που κάνετε μπάνιο.

πηγή μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: