Σελίδες

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Η δημιουργία του κοσμήματος στα καλύτερα χέρια













1. Πόσο καιρό ασχολείστε και πως ξεκίνησε αυτή η δημιουργική απασχόληση Επαγγελματικά ασχολούμε εδώ και ένα χρόνο.Αλλά όλα ξεκίνησαν από μικρή ηλικία,πάντα μου άρεσαν τα μοναδικά κοσμήματα ιδιαίτερα αυτά που ήταν δεμένα με λίθους,με ελκύουν με ένα μοναδικό τρόπο σαν να ζωντανεύουν,να αποκτούν ψυχή τα κοσμήματα με τους λίθους. Άπο το γυμνάσιο ήξερα ότι θα ασχοληθώ με την επιστήμη της γεμολογίας(Γεμολογία είναι μια επιστήμη που ασχολείται με την ανάλυση και την εξακρίβωση της αυθεντικότητας ενός πολύτιμου λίθου) και της αδαμαντολογίας.Είναι ένα πολύ ενδιαφέρων επάγγελμα. Πέρα από την απασχόληση της γεμολογίας στο εργαστήριο μας υπάρχει το Χειροποίητο Κόσμημα,όπου κύριο μέλημά μας είναι να δένουμε τον λίθο με το πολύτιμο μέταλλο(ασήμι ή χρυσός)με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύεται η ομορφία του λίθου κατά κύριο λόγο.
2. Τι ύφος έχουν συνήθως οι δημιουργίες σας Το ύφος των κοσμημάτων μας συνήθως είναι κλασικό αλλά και μοντέρνο,ένα ύφος που πάντα προσπαθεί να αναδείξει την ομορφιά των ορυκτών λίθων.
3. Από που εμπνέεστε Κύρια πηγή έμπνευσης είναι ο ίδιος ο λίθος(το χρώμα του,το σχήμα του)αυτός μας δείχνει τον δρόμο αλλά επίσης και η ίδια η μητέρα φύση,πιστεύω πως η φύση είναι μια τεράστια πηγή έμπνευσης και αυτή την φύση την βλέπουμε μέσα στον ίδιο τον λίθο αφού και αυτο είναι ένα δημιούργημά της.
4. Που απευθύνονται οι δημιουργίες σας Οι δημιουργίες μας απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν τα μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα και θέλουν να ξεχωρίσουν.
5. Ποια τα σχέδια σας για το μέλλον Να φέρω σε επαφή τον κόσμο με την μαγεία,την ομορφιά και την γνώση των αυθεντικών ορυκτών λίθων.Υπάρχουν τόσο πολλοί λίθοι που ο κόσμος αγνοεί την ύπαρξή τους.
6. Πειτε μας λίγα λόγια για τα χειροποίητα κοσμήματα σας και τις δημιουργίες σας Όπως προανέφερα και πρίν τα χειροποίητα κοσμήματα μας έχουν ως στόχο να αναδείξουν την φυσική ομορφιά των αυθεντικών ορυκτών λίθων,να ομορφαίνουν την ζώη μας, να δέσουν αρμονικά με την ομορφιά της γυναίκας που θα τα επιλέξει αλλά και να μας φέρνουν κοντά στην φύση,να μας δείξουν τι δημιούργησε η φύση στα έγκατα της γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: