Σελίδες

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Μαγικές Νύχτες στην Αθήνα στο Αρχαιολογικό Μουσείο !6 με 24 Ιουλίου 2014! Αξίζει να πάτε







Εχουν ξεκινήσει από την τετάρτη 16 ιουλίου έως και τις 24 ιουλίου στον κήπο του Αρχαιλογικού Μουσείου στην Πατησίων εκδηλώσεις με μουσικές ορχήστρες και χθες Παρασκευή 18 με μια διαδραστική παράσταση για παιδιά . 

Μας το χρωστούσε ο δήμος αφού και χθες γέμισε από ανθρώπους και παιδικές φωνές ο κήπος και πήρε ξανά ζωή η περιοχή του κέντρο και δε του μουσείου , ποι δυστυχώς έχει αφεθεί στην μοίρα του και στην βρωμιά του .


Οι μουσικές εκδηλώσεις για εμάς τους μεγάλους θα συνεχιστούν με την ορχήστρα του δήμου έως και τις 24 ιουλίου κάθε μέρα κατά τις 9 το βραδάκι . 

Χθες μια όμορφη διαδραστική παράσταση παρουσιάστηκε στα παιδιά και οφείλω να πω να δώσω ένα μπράβο στους νέους ηθοποιούς που ενθουσιάσαν τους μικρούς θεατές και βέβαια συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό σε κάθε "εντολή" διαδραστικότητας που είχε η παράσταση .



Μακάρι να είχα μια καλύτερη πιο επαγγελματική φωτογραφική μηχανή να σας μεταφέρω περισσότερα χρώματα και εικόνες γιατί πραγματικά χθες γέμισε ο χώρος με πιτσιρικάκια και με τις παιδικές φωνές τους !!


Ελπίζω να συνεχίσει ο δήμος τέτοιου  είδους δράσεις 
γιατί 

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ
ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ











































Δεν υπάρχουν σχόλια: