Σελίδες

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Φόρεσε σωστά το καρό χωίρς να σε φορέσει ... όλα τα μυστικά Λιακάδες μου για να προσαρμόσεις την μόδα σε σένα και στο στυλ σου




Αχ λιακάδα μου σε προσέχω και σου βρίσκω μόνο τα πιο έγκυρα και σικάτα ντυσίματα και τρόπους για να φορέσεις εσύ την μόδα και όχι η μόδα εσένα !




ΤΟ ΠΑΛΤΟ
Για μια ασφαλή προσέγγιση επέλεξέ το σε ένα τζάκετ ή παλτό. Φόρεσέ το πάνω από basic κομμάτια με καθαρές γραμμές και δημιούργησε cool, casual σύνολα.
///
Celine, Saint Laurent, Prada



ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ
Μια άλλη επιλογή είναι τα καρό φορέματα. Μπορείς να διαλέξεις ένα καρό φόρεμα που να ταιριάζει πάντα στο δικό σου σωματότυπο, σε ένα διαφορετικό χρωματικό συνδυασμό, όπως ροζ-καφέ ή μπλε-μαύρο. Φόρεσέ το με γόβες και cardigan το πρωί στο γραφείο και με ένα ζευγάρι φλατ ankle boots το σαββατοκύριακο.
///
Jil Sander,Saint Laurent, Gucci



ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ
Το καρό αγαπάει πολύ το μαύρο δέρμα και to denim. Συνδύασε λοιπόν το καρό σου πουκάμισο με ένα δερμάτινο skinny παντελόνι ή μια μίνι ή midi φούστα και με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι. Εναλλακτικά δώσε grunge ύφος στο look σου φορώντας το πάνω από ένα ρομαντικό φόρεμα.
///
Saint Laurent, Givenchy, Saint Laurent



H ΦΟΥΣΤΑ
Είτε την προτιμήσεις σε μίνι είτε σε midi, κλος ή pencil, μια καρό φούστα είναι ιδανική επιλογή για αυτό το χειμώνα.
Tόλμησε να την ταιριάξεις ακόμα και με διαφορετικά patterns όπως ριγέ ή floral σε αποχρώσεις κοντινές με αυτές της φούστας σου και να δημιουργήσεις μοναδικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς.
///
Prada, Moschino, Celine


ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
Τόλμησε να φορέσεις ένα καρό παντελόνι! Επέλεξέ το στη γραμμή που ταιριάζει στο σώμα σου και συνδύασε το με basic κομμάτια, Ένα απλό τοπ ή πουκάμισο με blazer και ένα ζευγάρι μυτερές γόβες είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα υπέρκομψo outfit.

Jeremy Scott, Trussardi, Philip Lim



ΤΑ ΑΞΕΣOYAΡ
Αν ένα καρό outfit σου φαίνεται υπερβολικό ή ότι δεν ταιριάζει στο στιλ σου ενσωμάτωσε τα καρό prints στην γκαρνταρόμπα  σου με τη μορφή αξεσουάρ. Eπέλεξε ένα ξεχωριστό ζευγάρι παπούτσια ή τσάντα με καρό prints και δώσε στιγμιαία ενδιαφέρον στο outfit σου!

Celine, Prada, Stella McCartney



ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ
-Διάλεξε το κατάλληλο χρώμα. Τα καρό φέτος θα τα δεις σε πάρα πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς. Επέλεξε, λοιπόν, αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα δικά σου χρώματα.

-Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να δείχνεις κομψή και στο να δείχνεις υπερβολική. Αν δεν αισθάνεσαι λοιπόν έτοιμη για πειραματισμούς επέλεξε ένα καρό κομμάτι και ταίριαξε το σε σύνολα με ουδέτερες αποχρώσεις.

-Δώσε ιδιαίτερη σημασία στη ποιότητα. Τα καρό prints μπορούν εύκολα να δείξουν "φτηνά" και άκομψα επάνω σε κακής ποιότητας υφάσματα.



το διάβασα και το λάτρεψα εννοείται στο πάντα ενημερωμένο και full in fashion
http://www.tlife.gr/Article/fashion-trends/0-15-52685.html







Δεν υπάρχουν σχόλια: