Σελίδες

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μαλλιά στο πλάι !Η νέα τάση φέτος εκμεταλλεύσου την και ανάδειξε την ομορφιά σου Λιακάδα




 Η Amanda Seyfried τόλμησε δύο πράγματα: Να εφαρμόσει αυτό το χτένισμα συνδυάζοντάς το με χωρίστρα που τείνει στη μέση και έπειτα με χοντρές και βαριές μπούκλες που έδιναν όγκο στην μια της πλευρά. Το αποτέλεσμα, όπως και να έχει, ήταν εντυπωσιακό.





 


Η Amber Heard από την άλλη «χάλασε» τις μπούκλες της ενώ έδωσε στην φράντζα της περαιτέρω όγκο, κάνοντάς το χτένισμα πιο ρετρό.  









Έντονες vagues είναι το βασικό χαρακτηριστικό του χτενίσματος της Amy Adams, που μπορεί να συνοδεύσει με τον καλύτερο τρόπο μόνο τις επίσημες και βραδινές σου εμφανίσεις. Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια θα ολοκληρώσει το look. 




 


 Η Cara Delevingne δεν υπέκυψε σε ένα απλό και στημένο χτένισμα γι' αυτό προτίμησε να του δώσει κίνηση και φυσικότητα με χαλαρές και ατημέλητες μπούκλες αλλά και ανέμελες τούφες.



 

 Ένα χαλαρό χτένισμα πέτυχε η Diane Kruger, δείχνοντάς σου πώς μπορείς να εφαρμόσεις την νέα τάση από το πρωί. Βαθιά χωρίστρα και ένα απλό σπάσιμο προς τα έξω δίνουν στο χτένισμα την απλότητα που του ταιριάζει.






Αν έχεις πολλά μαλλιά και επιθυμείς να τονίσεις τα ζυγωματικά σου, ένα τέτοιο χτένισμα, σαν της Emmy Rossum, είναι το ιδανικό για σένα.  







 

 Μια πολύ κομψή εναλλακτική του απλού πιασίματος είναι αυτή της Heidi Klum, την μια πλευρά της οποίας κοσμεί μια γαλλική εξωτερική πλεξίδα που ξεκινάει από το αυτί και ακολουθεί τον σβέρκο. 








Η Jennifer Lawrence ανέδειξε τις ξανθές ανταύγειες της συγκεντρώνοντας τα μαλλιά της στη μια πλευρά και εφαρμόζοντας παράλληλα ένα ελαφρύ σπάσιμο. 












Η Jessica Alba έδωσε τον απαραίτητο επίσημο αέρα στην εμφάνισή της με έντονες και στυλιζαρισμένες vagues που ακουμπούν τον έναν ώμο.







H Jessica Chastain τόλμησε τις πολύ έντονες μπούκλες. Ωστόσο για να αποφύγεις να χαρακτηριστείς υπορβολική καλό θα είναι να τις εφαρμόζεις σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. 







Και ενώ έναν τέτοιο χτένισμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις μπούκλες, η Julianne Moore καταρρίπτει τον μύθο εφαρμόζοντάς το σε ίδια μαλλιά με βαθιά χωρίστρα και χαλαρό σπάσιμο στις άκρες για όγκο και κίνηση. Ένα all-day χτένισμα, σαν να λέμε!





Η Kate Beckinsale έκανε αυτό το χτένισμα να ξεχωρίζει δίνοντας όγκο στο πίσω και πάνω μέρος του κεφαλιού, ώστε να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο. 



 


Η Kristen Stewart εφάρμοσε την πιο cool εκδοχή του χτενίσματος, συνδυάζοντας πλεξίδα και ατημέλητη μορφή. Δεδομένου ότι αυτό το χτένισμα την συνόδεψε στο κόκκινο χαλί, εσένα δεν σε εμποδίζει να το εφαρμόσεις σε βραδινή σου έξοδο



 




 Η Lea Michele θέλησε να δώσει καλοκαιρινό αέρα στο χτένισμά της μαζεύοντας απλά τα beachy hair της στη μια πλευρά. 


 



 Ένα τόσο chic χτένισμα δε θα μπορούσε να μην δοκιμαστεί και από την Jennifer Lopez. Αυτό που αξίζει να υιοθετήσεις είναι η φράντζα, που έχει έναν ιδιαίτερο όγκο. 











Η Miranda Kerr έδειξε σαν να μάζεψε τυχαία τα μαλλιά της με το χέρι όλα προς την ιδια πλευρά. Πόσο κομψή για μια ακόμα φορά; 









 Η Scarlett Johansson είναι μια ακόμα celebrity που ακολούθησε την νέα αυτή τάση, αφήνοντας χαλαρές τις μπούκλες της. Αντικειμενικά, όμως, αυτή η επιλογή δεν συγκαταλέγεται στις καλύτερες της.
















Την εκδοχή του μονόπλευρου χτενίσματος σε συνδυασμό με αφέλειες μας έδειξε η Taylor Swift, που σχεδόν πάντα προτιμάει ρετρό χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες και girlie διάθεση!  





πηγή μας http://www.missbloom.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: