Σελίδες

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

10 must buy για τον φετινό χειμώνα Μάθε και ενημερώσου Λιακάδακι

Ποια είναι τα must-haves της σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-΄14 όπως τα είδαμε στις πασαρέλες!

Ιδού τα 10 ρούχα και αξεσουάρ που θα ανανεώσουν στη στιγμή το στυλ αλλά και την γκαρνταρόμπα σου για αυτήν τη σεζόν:


 

Μπλούζες ζιβάγκο. Εφαρμοστές ή όχι είναι το απόλυτο top της σεζόν. Προτίμησε την εκδοχή με τους oversized, στρογγυλεμένους ώμους και συνδύασέ τες με basic κομμάτια από τη ντουλάπα σου.









Lingerie dress. Το φόρεμα-κομπινεζόν (κατά προτίμηση σε κάποιο γυαλιστερό ύφασμα, όπως το σατέν) είναι το ρούχο-κλειδί για τις επίσημες και βραδινές σου εμφανίσεις για αυτήν τη σεζόν.








Καρό υφάσματα. Το καρό είναι αναμφισβήτητα το μοτίβο της νέας σεζόν. Επένδυσε σε ένα everyday πουκάμισο ή σε ένα girly φόρεμα που θυμίζει back-to-school εποχές









Χειμωνιάτικο λευκό. Τα total white looks του καλοκαιριού συνεχίζονται και τον χειμώνα σε πιο μαλακές και γλυκιές αποχρώσεις, όπως το κρεμ. Το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει!







Thigh-high μπότες. Στην αγορά θα βρεις σε όλα τα σχέδια και ύψη. Διάλεξε ανάμεσα σε φλατ ή ψηλοτάκουνες και συνδύασέ της με μίνι φορέματα (που αφήνουν λίγο γυμνό δέρμα) ή skinny παντελόνια.









 



 Ροζ πανωφόρι. Το ροζ είναι ένα από τα χρώματα που πρωταγωνίστησε στις φθινοπωρινές πασαρέλες και κρατάει αυτόν τον ρόλο και στις δικές σου εμφανίσεις. Προτίμησε να επενδύσεις σε ένα ροζ πανωφόρι με παιχνιδιάρικα prints.









 Φλοράλ φόρεμα. Τα λουλούδια δε θα λείψουν από τη ντουλάπα σου αυτόν τον χειμώνα, μόνο που θα «ντύσουν» το φόρεμα σου με πιο σκούρες αποχρώσεις. Πίστεψέ μας θα είναι το φόρεμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.
















Oversized παλτό. Είναι το πιο χουχουλιάρικο πανωφόρι της σεζόν μιας και δεν εφαρμόζει στο σώμα. Δοκίμασε να το φορέσεις και σα φόρεμα με μία ιδιαίτερη ζώνη στη μέση.








Δερμάτινα ρούχα. Επένδυσε σε ένα τζάκετ ή μία μίντι, εφαρμοστή φούστα που θα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τις πιο τολμηρές περιμένουμε να σας δούμε με total leather outfits.








Statement σκουλαρίκια. «The bigger, the better» είναι ο κανόνας που ακολουθούν τα αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά και μεγάλα σκουλαρίκια θα αναβαθμίσουν αμέσως μία λιτή εμφάνιση.






 πηγή μας
http://www.missbloom.gr/fashion
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: