Σελίδες

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ενεση τονωτική για να γίνεις πιο αισιόδοξη








Η διάχυτη αρνητικότητα επηρεάζει και τους πιο αισιόδοξους. Δες παρακάτω δυο tips που θα σε βοηθήσουν να μπεις σε θετική διάθεση άμεσα.
Ποιο είναι το τραγούδι σου; Είμαι σίγουρη ότι έχεις ένα αγαπημένο τραγούδι. Αυτό που όταν το ακούς, αμέσως χαμογελάς. Αυτό το τραγούδι που σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα, σε γεμίζει με χαρά. Αυτό λοιπόν είναι το τραγούδι σου. Θα σου πρότεινα να το ακούς κάθε φορά που θέλεις να βελτιώσεις την διάθεσή σου. Να έχεις άμεση πρόσβαση στο κινητό, στον υπολογιστή και να το χρησιμοποιείς ως πηγή θετικότητας. Για παράδειγμα το τραγούδι μου είναι το It's my life των Bon Jovi και κάθε φορά που μου χαλάει η διάθεση, το ακούω και αμέσως «επανέρχομαι».
Φύγε! Μόλις δεις ότι πας να πέσεις, κλείσε τα μάτια και σκέψου ένα μέρος που αγαπάς πολύ. Μπορεί να είναι η αγαπημένη σου παραλία, κάπου στο δάσος ή ακόμα και η μπανιέρα σου. Δες στο μυαλό σου ένα μέρος όπου αισθάνεσαι ασφάλεια, και νιώθεις όμορφα. Σκέψου τις μυρωδιές, την αίσθηση που σου φέρνει αυτό το μέρος και πάρε 5 βαθιές ανάσες. Θα αισθανθείς την διαφορά αμέσως.
Θυμήσου ότι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό σου να επηρεαστεί από την αρνητικότητα είσαι εσύ μια και εσύ ελέγχεις τις σκέψεις σου. Μπορεί να μας ενοχλούν και να μας επηρεάζουν αρνητικά καταστάσεις αλλά ο χρόνος που θα «ξοδέψουμε» στην αρνητικότητα είναι στο χέρι μας.
Be Unique!





Δεν υπάρχουν σχόλια: