Σελίδες

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Το συλλεκτικό κομμάτι το κρατάς και δεν το λες ούτε του παπά !


Συχνά το παράπονο των γυναικών σε μια σχέση -ειδικά σε νεαρές ηλικίες ...με θέλει μόνο για το κρεβάτι ή έχει το μυαλό του συνέχεια στο βρακί του .
Μην είστε αυστηρές με τα αγοράκια.Οτι τους συμβαίνει είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί απλά ...είναι στο γενετικό υλικό τους, στο dna τους. Ακόμη κ σε μεγάλη ηλικία κ πάλι με το κάτω κεφάλι λειτουργούν .....
Αν διαβάσετε έρευνες θα σας το επιβεβαιώσουν κ αυτές.Νομίζω πως σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα?
Δεν το κάνουν επιτήδες λοιπόν,αν θέλετε να κατηγορήσετε,put the blame on nature.
Δεν έχω να πω κάτι περίσσοτερο για να σας βοηθήσω,θα σας συμβουλέψω να διαβάσετε το βιβλίο του john gray ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ Κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ..
Θα σας βοήθησει να καταλάβετε περισσότερο τους άντρες της ζωής σας είτε αφορά τον πατέρα,τον αδερφό σας κ τον καλό σας.
«The male brain», το βιβλίο, που υπογράφει η Λούαν Μπράιζενταϊν, διαβάστε κ αυτό .
Κ μην ξεχνάτε πως ο αντρικός εγκέφαλος η περιοχή που διαχειρίζεται τα θέματα του σεξ ειίναι 2.5 φορές μεγαλύτερος από την αντίστοιχη περιοχή των γυναικών.Αν συνδιάσετε κ την τεστοστερόνη ....εεεεεεεεεεεεεε πως να μην ξυπνούν ζουν κ αναπνεόυν με το γυναικείο αιδοίο στο προσωπάκι τους? Από την άλλη δείτε το θετικά γυναίκες κ εκμεταλλευτεί το γεγονός κ μην τον αφήσετε να πάρει ανάσα.Μην ξεχνάτε πως είναι το σεξ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους γυμναστικής κ χάνετε τόσες θερμίδες όσες θα χάνετε αν χτυπιόσασταν σε ένα διάδρομο.
Δηλάδή αυτό που θέλω να πω είναι να μάθετε να "διαχειρίζεστε " με έξυπνο τρόπο τους άντρες.
Τις βαριές φιλοσοφικές συζητήσεις δεν τις κάνουμε γυμνοί στο κρεβάτι,Βέβαια μπορεί να ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν άντρα έξυπνο κ "μορφωμένο"-δεν σημαίνει πτυχίο - οπότε ποιος την χάρη σας...μου έχει τύχει ..σπάνιος συνδιασμός ΑΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΣΠΑΝΙΟ Κ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: