Σελίδες

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Review Skin Perfection BB Cream spf 25

Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά σε blogs & youtube όταν πρωτοκυκλοφόρησε το συγκεκριμένο προϊόν και μετά ...ξεχάστηκε. Συμβαίνει σε πολλά τέτοια προϊόντα που στέλνουν οι εταιρίες σε πακέτα pr. Μετά ξεχνιέται. Για να δούμε λοιπόν μετά από καιρό που πέρασε η μόδα του τα θετικά και αρνητικά του. 
 
Τα θαύματα που υποσχέται πως κάνει δεν τα κάνει. Ας είμαστε λογικές σε τέτοια προϊόντα που έχουν υπερφορτωμένες πληροφορίες όταν προμοτάρονται. 
Ναι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις έως μια ηλικία που το δέρμα σου δεν χρειάζεται ενυδάτωση.Αν είσαι ξηρή σίγουρα κάτω από την bb cream αυτή θα χρειαστείς έναν ορό ενυδάτωσης ή μια κρέμα ενυδάτωσης. Δεν θα σου πω ότι δεν στρώνει καλά πάνω από ένα τέτοιο προϊόν. Μια χαρά τα πάει πάνω στο δέρμα σου .
Προσφέρει μια ωραία κάλυψη όπως οφείλει μια καλή bbcream.
Καμία bbcream δεν προσφέρει την απόλυτη κάλυψη σαν αυτή του makeup. 'Αλλωστε δεν δημιουργήθηκε για αυτό το λόγο. Ξέρεις ποια είναι η λειτουργία της bbcream.
Έχει ελαφρυά υφή και δεν λαδώνει. Εκτός αν είσαι πολύ λιπαρή οπότε θα ψάξεις για το σωστό κατάλληλο προϊόν. 
Το πολύ πολύ θετικό της είναι πως έχει δείκτη προστασίας SPF25. Κάτι που χρειαζόμαστε όλους τους μήνες αλλά ειδκά το καλοκαίρι θα αγοράσεις μια φουλ προστασία αντιηλιακή με χρώμα ή χωρίς κρέμα με δείκτη SPF 50!!!
Δεν θα σου πω αν θα την αγοράσεις ή όχι. Θα πρέπει να ξέρεις τις ανάγκες του δέρματος σου για να ξέρεις ποια κρέμα θα επιλέξεις.
Τα χρήματα της τα αξίζει, το βγάζει ως μεροκάματο η bbcream Skin Perfection θα συμπληρώσω ως τελευταία κουβέντα.
Δοκίμασε την αν θες , άχρηστη ή αχρησιμοποίητη δεν θα σου μείνει. 

Περιμένω σχόλιο σου αν την έχεις δοκιμάσει .


kisses
 😘😘😘
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: