Σελίδες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

❣️❣️ Review για το τζελ ματιών της Flos-Lek Laboratorioum ❣️❣️



Ένα προϊόν που μου έκανε εντύπωση και το χρησιμοποιώ εδώ και 15 μέρες περίπου από μέσα Μάρτη του 2018 είναι το τζελ ματιών της εταιρίας FLOS-LEK 

Ελαφρύ στην υφή , δροσερό και σχεδόν ανακουφίζει τα μάτια σε λίγες μέρες.
Έχει λεπτή υφή , δεν τρέχει όμως να το πω και αυτό και έρχεται να συμπληρώσει την καθημερινή μου περιποίηση και φροντίδα . Το φοράω και κάτω από το μακιγιάζ μου χωρίς να με ενοχλεί ..
Είναι ένα τζελ ματιών που δεν με έχει ενοχλήσει στα μάτια, δεν έχουν τρέξει ή δεν έχουν δακρύσει που σημαίνει πως είναι κατάλληλο για μένα. Ελπίζω και για σένα .Τα μάτια μας είναι μια ευαίσθητη περιοχή και χρειάζεται πάντα τα σωστά καλούδια. Κάθε μια από εμάς έχει τις δικές της ανάγκες. Και ευτυχώς η FLOS-SEK διαθέτει σωστά προϊόντα . 
 



Τα  καλλυντικά εργσστήρια της FLOS-LEK  συνεργάζονται με εξειδικευμένα εργαστήρια και ερευνητικά κέντρα που περιλαμβάνουν διαδικασίες ελέγχου στα προϊόντα όπως : εξειδικευμένο ερευντηικό εργαστήριο με το ITA-TEST,Certified Mikrolab το κέντρο καλλυντικό Dr.Goat και J.S. Hamilton στην Πολωνία .Το προϊόν αυτό έχει πράσινο τσάι κάτι που το κάνει μοναδικό για τα μάτια .
 Για τη δική σου παραγγελία θα κλικάρεις ακριβώς 
εδώ 
Θα σου πω τα έξοδα αποστολής είναι δώρο . 
Το προϊόν συνήθως είναι σε διάφορες προσφορές πακέτα ολοκληρωμένης περιποίησης. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει γιατί ίσως οι ανάγκες της επιδερμίδας σου να είναι διαφορετικές και είναι διαφορετικές ανάλογα με το τύπο δέρματος. 



Θα σου τονίσω και θα σε πω πως αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα είναι η προσωπική εξυπηρέτηση που είχα τηλεφωνικά όταν έπρεπε να βρω τα σωστά καλούδια για τις δικές μου ανάγκες.Καμία πελάτισσα δεν τσουβαλιάζεται.
Η εξυπηρέτηση είναι προσωπική μέσα από συζήτηση για να έχεις τα σωστά αποτελέσματα στο πρόσωπο σου. Είναι πολύ σημανικό να σε φροντίζουν και να σε προσέχουν γιατί το αξίζεις Λιακάδα μου .
Πιστεύω πως αξίζει να βάλεις τα καλούδια της Ambre Beautiful στην ζωή σου.
Θα βρεις την σελίδα εδώ 
Περιμένω νέα σου και σχόλια σου 






Δεν υπάρχουν σχόλια: