Σελίδες

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Λιακάδα και Αντιηλιακή Προστάσια από την Farmona Σημειώσατε Grande Amore




Είχα επικοινωνήσει καιρό τώρα με τις υπεύθυνες της εταιρίας Farmona  και είχαμε μια άψογη συζήτηση ενημέρωση για τα προιόντα τους . 
Αυτό δε που μου έκανε εντύπωση και με κέρδισε ήταν η ευγένεια τους . Και σε συνδιασμό με την ποιόητα των προιόντων έχω τις καλύτερες εντυπώσεις .
Έχω λοιπόν στα χέρια μου 2 πολύ καλά προιόντα μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στα προιόντα περιοποιήσης που χρησιμοποιούν αισθητικοί και δερμοτόλοιγοι.
Ετσι έχουμε ένα θετικό επιπλέον 
Χωρίς χημικούρες και πρόσθετα πετρελαίου  μπορεί να τα χρησιμοποιήσεις άφοβα . Ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος. Προστατεύουν το δέρμα σου Λιακάδα μου από τια ατινοβολίες UVB / UVA  και τις ελεύθερες ρίζες , ενυδατώνει και καταπραύνει την επιδερμίδα. Αφήνει μια ματ επιδερμίδα άρα δεν γυαλίζεις με το αντιηλιακό προσώπου και δεν καθρεφτιζεται η κολλητή σου να βάλει το λιπγκλο της! 
Να μην ξεχάσω να σου πω πως το αντιηλιακό μας το "φοράμε" 1 ώρα πριν κάνουμε entrance στην θάλασσα !!! Διαφορετικά αν το χρησιμοποιήσεις 5 λεπτά αφού έχεις φτάσει παραλία θα καείς ! Και θα κοκκινήσεις! Και θα πονάς και θα πασαλείφεσαι με γιαούρτια και θα θυμίζεις λίγο Kim Bassinger στις 9.1/2 εβδομάδες ... 

Εκμεταλλευτείτε τις Καλοκαιρινές Προσφορές της Farmona Hellas 
 
✔Αγοράστε το αντηλιακό σας ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ -15% και απολαύστε άφοβα το Ελληνικό καλοκαίρι!!!
✔Άμεση Παράδοση
✔Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 50€
Τηλ.Παραγγελιών –>211 18 33 570

  
Βολτάρισα και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα για να δω κάτα πόσο εύκολα ή δύσκολα μπορεί κάποιος χωρίς να έχει πτυχίο πληροφορικής μπορεί να δει και να αγοράσει. 
Για μένα ως καταναλώτρια όχι μόνο ως blogger είναι πολύ πολύ σημαντικό . Τι να κάνω τα λούσα και τα ωραία προιόντα ναι μεν αν δεν μπορώ να βγάλω άκρη σε ένα eshop ...;
Πήραν το οκ από το Λιακαδάκι λοιπόν . Μπόρεσα άνετα να βρω προιόντα κατηγορίες προιόντων πχ θέλω να βρω για την αναδόμηση και αναστήλωση μη σου πω της φάτσαςμου ...δεν δυσκολεύτηκα . 
Σου έχω μερικές φωτογραφίες του site τους ..
Voila mon petite amour Λιακαδίτσα 
Καταρχάς η εμφάνιση του τα χρώματα του σε ηρεμούν κατά κάποιο τρόπο. Είναι ευχάριστο στο μάτι. Έχει σημασία μεγάλη για τον υποψήφιο πελάτη που θα επισκεφθεί το eshop σου να τον κερδίσεις απο την πρώτη ματιά κυριολετικά! 
 





 

Στην συνέχεια μπορείς να βρεις τα προιόντα που σε ενδιαφέρουν . Λογικό είναι λόγω εποχής τώρα να προμοτάρονται και να βλέπεις προιόντα που αφορούν το καλοκαίρι ..
η φωτογραφία σε δικαιώνει _ έχω μια λόξα με την φωτογραφιά και θεωρώ πως το α και ω μετά την ποιότητα πάντα του ή των προιόντων στο eshop σου έχει σημασία και η φωτογραφια 

  Στην συνέχεια μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου την περιποίηση και την φροντίδα που χρειάζεσαι απλά εύκολα χωρίς να "ανοίγεις" πολλές καρτέλες και να χάσεις τον μπούσουλα!


Υπάρχουν και οι συνεργαζόμενοι αισθητικοί που μπορείς να απευθυνθείς για μια ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση σώματος και προσώπου. 
Θα βρεις και λίστα με τα καταστήματα που πωλούν τα προιόνα .
Δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό εδώ 
Για ένα Αντιηλιακό Σώματος 100ml spf 50 !! 
βήματα που θα βρεις και στο σύνδεσμο της σελίδας της Λιακάδας είναι 

 Όροι Συμμετοχής
1) Κάνε Like στην σελίδα
👉https://www.facebook.com/pages/Farmona-Hellas/1597887297117476?sk=timeline
και στις σελίδες
👉 https://www.facebook.com/FoteiniLiakadaMoy
2) Κέρδισε Επιπλέον συμμετοχές 50 με την εγγραφή σου στο blog Μου
http://foteiniliakadamou.blogspot.gr/
3) Κοινοποίησε Δημόσια την φωτογραφία του διαγωνισμού μας & SHARE τις 2 σελίδες για επιπλέον συμμετοχές στην κλήρωση που θα γίνει ! Κοινοποίησε το post στο blog του άρθρου και κέρδισε επιπλέον συμμετοχές! πολλές!
4) Αφήστε σχόλιο προσκαλώντας φίλους σας !
καλή επιτυχία σε όλους!!!
Λήξη: 06 / 08 /2015

















Δεν υπάρχουν σχόλια: