Σελίδες

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Περί μπλογκς blogging και άλλες ιστορίες για δεινούς ...λύτες ! Η Λιακάδα σκέφτεται και γράφει



Ξέρω ξέρω ίσως να είναι βαρετό να διαβάζεις σε blogs αλλά έλα που μας αρέσει να γράφουμε και να μοιραζόμαστε με όσους θέλουν να διαβάσουν κάτι πέραν του ..στυλ περιοδικό τάδε σελιδα 45 !

Σίγουρα υπάχει υπερπληθώρα ιστιολογίων και με μεγάλη γκάμα θεματολογίας. Δεν αναφερθώ στα  ενημερωτικά βλογκς μπλογκσblog  για ενημέρωση κλπ κλπ ... Εκεί επικρατεί πανικός και  πάντα θέλει προσοχή γιατί πρέπει να διασταυρώνετε ποια είδηση θα αποφασίσετε να κονοποιήσετε στα χρονολόγια σας . Καλό και σοφό θα είναι να προσέχετε τα ιστιλόγια εκείνα που δεν έχουν όνομα στοιχεία και εκείνου που έχει γράψει το άρθρο-είδηση και γενικά αρθρογραφεί χωρίς στοιχεία αλλά τύπου  κυκλάμινο ή το αγωνιστικό καλάζνικωφ ή δόλια ντόνα μαντόνα!

Τα τελευταία 2  3 χρόνια έχει υπάρξει μια άνθιση στα blog που ασχολούνται με την γυναίκα ... Εδώ θα επικεντρωθεί η σοφή πένα μου
 Δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι που η καθέμια ξεκινά με τέτοια προσπάθεια και βέβαια σε τι αναγνωστικό κοινό απευθείνεται και τι σκοπό έχει . Υπάρχει μια φήμη μια τάση πως στις bloger των καλλυντικών μας χαρίζουν ρούχα παπούτσια πως τα κονομάμε τρελά , πως πάμε σε απίστευτα dolce vita party Πως γενικά ζούμε το μύθο μας ! 

Ισως ναι να συμβαίνει σε μερικές μπλόγκερ.
Πολλά πράγματα και παράγοντες μπαίνουν εδώ τώρα στο παιιχνίδι του πρόμο ....για να ζήσεις την παραμυθα σου ως famousbloger εξώφυλλα σε περιοδικά συνεντεύξεις σε περιοδικά που εντελώς τυχαία έχουν ανακηρύξει το μπλγοκ σου σουπερ ντουπερ κλπ κλπ ..Πάω πάσο και σέβομαι πως τα κατάφερες φιλενάδα. Με ή χωρίς λεφτά με ή χωρίς γνωρίμιες και κονέ ... το έχεις καταφέρει ..
Respect λοιπόν. 

Υπάρχουν κι συνάδερφοι bloger που συμπεριλαμβάνεται και η λιακαδένια παρουσία μου που αφορμή για την δημιοργία του ιστιολογίου μου στάθηκε μια ιστορία, ένας άνθρωπος...

Ναι ναι τώρα θα πέσει λίγη συγκινηση κοινό μου γιατί είναι η πάσα αλήθεια και μόνο η αλήθεια! Ορκίζομαι !


 Πριν 4 χρόνια ο τελευταίος μεγάλος έρωτας και αγάπη της ζωής μου ( δεν υπερβάλλω ! μετά από τν Αντρέα ..ειλικρινά κάθε επόμενος και πιο στούκας από τα στούκας!!) που μου ζήτησε να του υποσχεθώ πως θα ξεκινήσω να γράφω και πάλι .
Ναι για να σε κάνω εντύπωση έχω τελειώσει σχολή δημοσιογραφίας!
Και επειδή δεν θέλω να υπόσχομαι κάτι και να μην το πράττω ...ιδού το λιακαδάκι . 
Ξεκίνησα ένα μεσημερί στην τελευταία μου δουλειά - ναι κάποτε υπήρξε εργαζόμενο γκομενάκι-
να παιδεύομαι με την Google ...και μετά από 4 χρόνια συνεχίζω . 



Το κάνω γιατί το γουστάρω - το αγαπώ και νομίζω πως  παρόμοια μπλογκς διαβάζω και παρακολουθώ.
Αλλωστε είμαι και σε μια ηλικία- οχι δεν θα σε πω !- είναι αγένεια να ρωτάς μια κιουρία την ηλικία της - αλλά είμαι μόνο 33 ετών και έτσι τα πολύ δήθεν ή τα πολύ ... πάρε εκείνο πάρε αυτό πιες αυτόν τον καφέ τον σούπερ με φωτογραφία ανάλογη στάμπα του ποτηιριύ της εταιρείας .....δεν μπορώ μανίτσαμ .Θα με πεις κι εσύ έχεις γράψει για τα coffee island ..ναι αλλά ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που το έκανα και δεν βγήκα φωτογραφίες αγκαλίτσα με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.,
Και να σε πω και κάτι....νομίζω πως από καφέ είναι οτι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω .Ολοι άλλοι Love είναι νεροπλύματα συγνώμη που στο λέω λίγο μπρουτάλ αλλά αν ήξεερες σε μερικά πασίγνωστα!!! καφέ εταιρείες που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάραι στην εξοχή τι καφέ λογής πίνεις ...θα άλλαζες γνώμη.
Εν ολίγοις - επειδή ξιλάσε το χεράκι να γράφει και έχω και διάβασμα και θα έχεις και συ το κατιτίς σου, μπλγοκblog δεν φτιάχνεις ουτε για να σου στέλνουν οι εταιρίες τσάμπα πράγματα να λες καλά λόγια ...ούτε τα καταστήματα να σου στέλνουν ρούχα ούτε ούτε ούτε ούτε ....
Το κάνεις γιατί το αγαπάς ! Το κάνεις γιατί έχεις κάτι να πεις ! Το κάνεις γιατί αυτό που έχεις να πεις ..χρησιμοποείς τα βασικά στοιχεία γραμματικής και συντακτικού.
Το κάνεις γιατί στο τέλος του ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ . ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. 

ΣΕ φιλώ 
Η λιακάδα 



 κοινοποιήσε το αφού σε άρεζε . 
σε μερσώ προκαταβολικά  


























 

Δεν υπάρχουν σχόλια: