Σελίδες

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Οταν το κόσμημα είναι οικογενειακή υπόθεση τότε μόνο τα καλύτερα να περιμένετε ...




1. Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε κοσμήματα πριν από έναν χρόνο ακριβώς! Είμαστε η Δήμητρα κι η Μαρία, μητέρα και κόρη και πολύ καλές φίλες! Αρχικά θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για μας.. και στη συνέχεια αυτό πήρε κάποια έκταση..


2. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ύφος.. Έχουμε την αίσθηση ότι το στυλ μας είναι πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο! Αν θα πρεπε να βάλουμε ταμπέλα, θα λέγα
με bohemian chic, minimal chic, nu vintage.. Κυριαρχεί ο ρομαντισμός!
3. Είναι αλήθεια πως όντας ομάδα η έμπνευση μπορεί να προκύψει απλά και μόνο από μια συζήτηση! Λατρεύουμε την τέχνη, γενικά, και μπορεί να αντλήσουμε έμπνευση από ένα παλιό κηροπήγιο ή από μια ταινία..







4. Φτιάχνουμε κοσμήματα και αξεσουάρ, κατά καιρούς, για μωράκια, για γυναίκες όλων των ηλικιών, για άντρες ακόμα και για τα σπίτια μας! Οποιοσδήποτε μπορεί να ξεχωρίσει κάτι χειροποίητο από κάτι βιοτεχνικό, θα βρει σίγουρα κάτι να του αρέσει..
5. Εφόσον είμαστε ακόμα στην αρχή, θέλουμε να είμαστε αισιόδοξες αλλά και προσγειωμένες! Έχουμε ήδη ξεκινήσει να ασχολούμαστε και με την τέχνη του μετάλλου και το επόμενο βήμα είναι να αποκτήσουμε το δικό μας εγαστήριο..
6. Είμαστε η Δήμητρα και η Μαρία, γνωριζόμαστε μιά ζωή και φτιάχνουμε μαζί ό, τι μας λείπει, ό, τι αγαπάμε, ό, τι φανταζόμαστε και ό, τι μας προκαλεί να μάθουμε κάτι καινούριο! Θέλουμε να βρείτε σε μας κάτι ψάχνατε και δεν ήταν εύκολο να το αποκτήσετε, κάτι που φανταζόσασταν, κάτι που σας έλειπε κι ελπίζουμε να τ αγαπήσετε κι εσείς το ίδιο με μας!   











τις αγορές σας και τα καλούδια σας θα τα βρείτ εδώ στα 3 ηλεκτρονικά καταστήματα των κοριτσιών
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: