Σελίδες

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Συμβουλές για να φορέσεις σωστά τα nude γοβάκια σου Λιακαδένια Σταχτοπούτα

Τα “πρέπει” και τα “μη” για τα παπούτσια που μπορούν να αναδείξουν περισσότερο απ' όλα τα γυναικεία πόδια




1) Επίλεξε ένα ζευγάρι nude γόβες, οι οποίες είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χρώμα του δέρματος σου. Το αποτέλεσμα που δημιουργείται είναι απόλυτα κολακευτικό και κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πολύ ψηλά.

2) Μην προσπαθείς να ταιριάξεις απόλυτα το σύνολο των ρούχων σου με την ίδια μπεζ απόχρωση που έχουν τα παπούτσια σου. Η εικόνα σου γίνεται μονότονη και πληκτική.

3) Δώσε λάμψη σε ένα βραδινό ένδυμα με μια μυτερή γόβα σε nude απόχρωση. Δημιουργεί πάντα ένα chic αποτέλεσμα.
  

4) Απόφυγε τα nude παπούτσια συνδυασμένα με μαύρο οπάκ καλσόν. Το αποτέλεσμα ποτέ δεν είναι ιδιαίτερα κομψό.

5) Κατά τη διάρκεια της ημέρας και ιδιαίτερα για τον εργασιακό σου χώρο, επίλεξε μια γόβα με μικρή πλατφόρμα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού και σχετικά μέτριο τακούνι. Προσθέτουν έξτρα πόντους στο ύψος και το στυλ σου, χωρίς να δείχνουν βραδινές και υπερβολικές. (Μην ξεχνάς ότι τέτοιου είδους γόβες είναι οι αγαπημένες της δούκισσας του Campridge)




6) Μην “συνδυάζεις” τη nude γόβα σου με ψεύτικο μαύρισμα στο δέρμα σου. Το μόνο που θα πετύχεις είναι να αναδείξει η απόχρωση του δέρματος της γόβας, το “faux” της απόχρωσης του μαυρίσματος σου.



7) Αν θελήσεις να αγοράσεις ένα ζευγάρι nude μποτάκια, προτίμησε να σταματούν κάτω (ή ακριβώς) από τον αστράγαλο
σου, για να μην “κόβουν” το πόδι σου και φρόντισε να μην είναι σφιχτά σε αυτό το σημείο και σου περιορίσουν την κυκλοφορία του αίματος σου.

8)
Αναβάθμισε την κλασική μπεζ μπαλαρίνα σου φορώντας την με ένα ζευγάρι nude φλατ μυτερά παπούτσια, που αποτελούν επίσης ιδανικό ταίρι και για τα cropped, skinny παντελόνια.




9) Θα ήταν καλό να μην επενδύεις σε γόβες με μεγάλη πλατφόρμα στο μπροστινό μέρος. Δείχνουν δυσανάλογα με το σώμα σου και παρόλο που σου προσθέτουν ύψος, δεν αναδεικνύουν το στυλ σου.


10)
Παίξε και τόλμησε με το στυλ σου. Διάλεξε ένα ζευγάρι nude παπούτσια διαφορετικά από την κλασική γόβα και ανάτρεψε τα κοινότυπα δεδομένα. Δοκίμασε πέδιλα ή booties σε αυτούς τους τόνους και συνδύασε τα με πεντικιούρ σε nude ή σκούρα απόχρωση.
πηγήμας η missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: