Σελίδες

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Γιατί οι καλοντυμένες φορούν πάντα Chanel ;

Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, ύστερα από την απρόσμενη εμφάνιση της ταλαντούχας Tilda Swinton σε ένα γυάλινο κουτί στον εκθεσιακό τους χώρο τον περασμένο Μάρτιο, και με τη χορηγία του γαλλικού οίκου Chanel, την πρώτη Τρίτη του Νοεμβρίου, τίμησε την ηθοποιό για τη συμβολή της στο διεθνή κινηματογράφο με μία σπέσιαλ συνάθροιση διάσημων προσωπικοτήτων - μία βραδιά ξεχωριστή για περισσότερους από έναν λόγους.

Η Tilda Swinton, φορώντας ένα κρεμ τουίντ jacket και άσπρο παντελόνι, δια χειρός Karl Lagerfeld, δήλωσε: «Σήμερα είναι τα 53α γενέθλιά μου. Το ΜΟΜΑ διοργάνωσε προς τιμή μου ένα πάρτι γενεθλίων, καλώντας τους καλύτερους μου φίλους και για αυτό σήμερα, νιώθω πολύ ευτυχισμένη». Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που η ηθοποιός διοργάνωσε πάρτι για τα γενέθλια της, ήταν όταν γινόταν 9 χρονών.

Η λίστα των καλεσμένων συντάχθηκε από ονόματα όπως Sofia Coppola, David Bowie, Alexa Chung, Karlie Kloss και Jessica Biel οι οποίοι και εξήραν τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και ικανότητές της ηθοποιού, με την Anna Wintour να αναφέρει χαρακτηριστικά «Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο μία σχετικά νέα ηθοποιός να έχει κάνει τόσο πολλά και διαφορετικά πράγματα και ταυτόχρονα με τέτοιο λαμπρό τρόπο» ενώ ο σχεδιαστής Zac Posen δηλώνει: «Το ποιόν της Tilda είναι κομψό και συγχρόνως εξωπραγματικό. Η ευαισθησία και το ταλέντο της πραγματικά αντηχούν. Η μόδα, χάρη σε αυτήν, έχει μετεξελιχθεί σε μία μορφή τέχνης».

Το γκαλά μετατράπηκε σε παρέλαση επισήμων, η πλειονότητα των οποίων αιχμαλωτίστηκαν στο φακό με Chanel standout δημιουργίες.


































 




 






 




 








 



 















 



 














 


 




 



 




 











 



 
















πηγή μας
http://www.marieclaire.gr/fashion/news

Δεν υπάρχουν σχόλια: