Σελίδες

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Κάντον να σε χωρίσει σε λίγες μέρες

το κείμενο μου δημοσιεύτηκε και στο ηλεκτρονικό περιοδικό Ipen,gr
Πως να τον χάσεις σε λίγες μέρες
Έίσαι με κάποιον και θες να τον χωρίσεις αναίμακτα . Θες να τον κάνεις να βαρεθεί και να τρομοκρατηθεί .
Η δαιμόνια ρεπόρτερ Βλάση Φαίη βρήκε τρόπους να τον κάνεις να φύγει μόνος του από την σχέση σας .
1.θα προχωρήσεις γρήγορα τα στάδια της σχέσης σας
2.θα του κόψεις χόμπυ και αγαπημένες του συνήθειες.
3.Θα  γίνεις η καλύτερη φίλη της μαμάς του.
4.θα τον ξεκόψεις από τους κολλητούς του.
5.θα του γίνεις στρείδι που θα ελέγχει ακόμη και την αναπνοή του.
Δεν γίνεται ...θα λυγίσει και θα σβήσει  κάθε ίχνος του από την ζωή σου χωρίς να του το ζητήσεις !
Είστε μαζί κάποιο καιρό, περίπου 2 μήνες. Ξεκινάς να τον ξενερώνεις άγρια με την αγαπημένη μισητή φράση : θέλω να συγκατοικήσουμε.Είναι η φράση εγκεφαλικό.Είναι το βήμα που κανείς δεν θέλει να κάνει τόσο νωρίς αλλά και αργότερα.Το αργότερα θα το αναλύσουμε σε άλλο κείμενο μας.Οι άντρες ως επί το πλείστον τρέμουν φοβούνται την λέξη θέλω να κουβεντιάσουμε κάτι .Πόσο μάλλον και την συνέχεια της φράσης αυτής : θέλω να μείνουμε μαζί αγαπάκι μου .Θέλω κάθε μέρα να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε μαζί αγαπουλινκάκι μου γλυκό. Τονίζω τις καταλήξεις των λέξεων σε –ινι,-ακι,-ουλι.Τις σιχαίνονται όλοι. Ακόμη και οι gay.Αν δεν σε πιστέψει την επόμενη μέρα πήγαινε σπίτι του άδειασε ένα δικό του συρτάρι βάλε μέσα τα δικά σου υπάρχονται και μην ξεχάσεις την οδοντόβουρτσα σου !Εφοδος λοιπόν στον χώρο του που θεωρείται από όλους τους άντρες ιερός χώρος και απαραβίαστος! Το Βατικανό και το Σπίτι του!
Κάτι που σιχαίνεται είναι να αλλάζει την βολή του και τις αγαπημένες του συνήθειες και χόμπυ. Οπως εσύ έχεις το shopping therapy εκείνος έχει τα χόμπυ του. Τις βόλτες του με τους φίλους τους ή την αγαπημένη του ομάδα που παρακολουθεί όλα τα ματς και δεν έχει χάσει κύπελο για κούπα πρωταθλητή και παγκόσμιες προκρίσει. Μπορεί να έχει κάποια συλλογή ή να συχνάζει σε αγαπημένο καφέ στην περιοχή του και να βλέπει εκεί τους φίλους του . Μπορεί να συμμετέχει σε κάποιο ράλυ με το αγωνιστικό του αυτοκίνητο . Μπορεί να κάνει ιστιοπλοοία . Μπορεί να παίζει μπάσκετ σε ερασιτενχική ομάδα ή με τα κολλητάρια του. Ολα αυτά με σένα, την σχέση σας και την συγκατοίκηση σας θα κοπούν μαχαίρι. Τώρα πια είστε τα δύο που γίνατε ένα . Αυτό πες του και θα τον λούσει κρύος ιδρώτας. Τώρα στον  ελεύθερο του χρόνο θα τον περνάτε μαζί βλέποντας την τριλογία του Sex and the city  και Vampire Diaries !Τώρα είστε ένα και τα μοιράζεστε όλα από κοινού και έχετε κοινές δραστηρίοτητες που μπορείς να συμμετέχεις και συ χωρίς να βαριέσαι και να γεμίζεις σκόνες.
Κάτι που σιχαίνεται επίσης ο κάθε άντρας σε όλο τον πλανήτη και σε όλες τις ηπείρους είναι το γίνεις φίλη με την μαμά του, την μέλλλουσα πεθέρα σου όπως χαρακτηριστικά θα του πεις . Τι πιο γλυκό από τις δύο γυναίκες της ζωής του να είναι φίλες και σχεδόν κολλητές. Ποιος σε ξέρει καλύτερα από την μανούλα και θα σε μάθει ακόμη καλύτερα από την μέλλουσα γυναίκα του ; Ηδη θα ψάχνει την  έξοδο κινδύνου όταν σας δει μαζί στο πρώην σπίτι του και νυν σπίτι σας με την μανούλα του να του τακτοποιείτε την ντουλάπα του.!! Για σκέψου τα εγκεφαλικά που θα πάθει όταν πάτε οι τρεις σας σε εστιατόριο για να δειπνήσετε και να σου πει τι γλυκούλικο μωρό ήταν ο μέλλων σύζυγος σου !
Κάτι που κάθε αρσενικό τιμά μετά την οικογένεια του είναι οι κολλητοί του. Δεν υπάρχει ιερότερος χρόνος από εκείνον που περνά μαζί τους. Μπορεί να τα αντέξει όλα όσα του έχεις κάνει μέχρι σήμερα και να σου δίνει άφεση αμαρτιών. Εδώ πατάς όρια και έχεις και την δεύτερη κίτρινη κάρτα σου! Καλά τα πας.Συνέχισε να τον ξεκόβεις από τον κάθε φίλο του λέγοντας πως πρέπει να δεθείτε περισσότερο ως ζευγάρι.Τρίτοι και τέταρτοι στο ζευγάρι δεν χωράνε. Εδώ είναι το κρίσιμο σημέιο που τον εξαγριώνεις αργά και σταθερά. Νόμιζε πως όλα μπορεί να τα αντέξει αρκεί να έχει τα κολλητάρια του. Τώρα έχει πια χάνει την γη και τον κόσμο του . Ε όχι και τους κολλητούς , ναι στην συγκατοίκηση ,ναι στην φιλική σχέση σου με την μαμά του.Αλλά τώρα πια ... πατάς όρια γυναίκα!
Εχουν πέσει όλα τα φρούρια όλες οι σταθερές αξίες του .Μια μόνο του έχει απομείνει.Η ελευθερία του και οι λίγες ώρες που δεν είστε μαζί. Και εκεί επίθεση κάνε .Στέλνε μηνύματα κάθε μισή ώρα και τηλεφωνήσε του κάθε μια ώρα. Αν βρίσκεται σε συνεδριάσεις ή συναντήσεις με το αφεντικό του απλά άφηνε μηνύματα στην γραμματεία του γραφείου. Ηλεγχε το mail του και κάθε λογαριασμό τηλεφώνου κινητού σταθερού και τα προφίλ του σε κάθε κοινωνικό δίκτυο.Εννοείται πως έχεις κάνει ήδη αισθητή την παρούσια σου στα μέσα δικτύωσης για να μάθει ο κόσμος όλος την αγάπη σας !
Δεν γίνεται. Αντεξε σχεδόν τα πάντα και λύγισε στους κολλητούς. Με το πάρεις τον έλεγχο της ελευθερίας του σε λίγες μέρες θα έχεις την πολυπόθητη κόκκινη κάρτα σου. Θα στην στείλει βασικά με ελτά γιατί θα έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης !
Συγχαρητήρια γυναίκα τα κατάφερες! Χώρισες χωρίς να του ζητήσεις !


Δεν υπάρχουν σχόλια: